Schładzarki Odpadów dla Profesjonalnej Gastronomii

Liczba produktów: 0

Schładzarki odpadów w Centrum Horeca to profesjonalne urządzenia Rilling dla gastronomii. Przeznaczone do higienicznego przechowywania odpadów organicznych w restauracjach, hotelach i stołówkach – zapobiegają zapachom i rozwojowi bakterii. Trwałe i wydajne. Sprawdź naszą ofertę i utrzymaj porządek na zapleczu!

Kategorie
Filtruj
Brak produktów do wyświetlenia
Podkategoria schładzarek odpadów w Centrum Horeca to oferta urządzeń od renomowanego producenta Rilling. Te specjalistyczne schładzarki, wykonane ze stali nierdzewnej, są idealne do przechowywania odpadów organicznych w restauracjach, hotelach i cateringu. Dzięki regulowanej temperaturze (2-15°C) hamują rozwój bakterii i eliminują nieprzyjemne zapachy, spełniając normy higieniczne HoReCa – wkrótce dostępne w naszym sklepie.

Rilling wyposaża schładzarki w parownik w tylnej ścianie, automatyczne rozmrażanie i izolację pianą poliuretanową, co gwarantuje trwałość i energooszczędność. Pojemności (np. 1x240L lub 2x240L) dostosowane są do potrzeb małych i dużych kuchni, a zamykana klapa ułatwia obsługę. W Centrum Horeca stawiamy na sprzęt, który wspiera higieniczną gospodarkę odpadami – od barów po stołówki. Jeśli szukasz innych urządzeń chłodniczych, sprawdź Szafy chłodnicze lub wróć do kategorii Chłodnictwo gastronomiczne. Wyposaż swoje zaplecze w schładzarki odpadów Rilling i zapewnij najwyższe standardy sanitarne!