Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0 zł
Cena uwzględnia rabaty
- BAR
- CZYSTOŚĆ
- CHŁODNICTWO
- MAGAZYNOWANIE
- MEBLE NIERDZEWNE
- NACZYNIA I PRZYBORY KUCHENNE
- PIECE KONWEKCYJNE
- PIZZERIA
- PROMOCJE
- ZMYWALNIA
- PRZECHOWYWANIE I TRANSPORT
- URZĄDZENIA KUCHENNE
- ZASTAWA STOŁOWA
-
PRODUCENCI
- alushelf
- APS
- Araven
- Arcoroc
- Bar Up
- Barmatic
- BD Koncept
- Bisetti
- Bormioli Rocco
- Bravilor Bonamat
- Brema
- Brita
- CAS
- Caterina
- Chef de Cuisine
- Chef&Sommelier
- Churchill
- Comas
- Cunill
- Deglon
- Degrenne
- ECO SHINE
- Elframo
- FAGOR
- FCM
- FILER
- Fine Dine
- FM Industrial
- GGF
- GREDIL
- Hamilton Beach Commercial
- Heinzelmann
- Hendi
- Henkelman – Profesjonalne pakowarki próżniowe dla gastronomii
- ISi
- KAYSER
- LAVA
- LIEBHERR - chłodnictwo dla gastronomii
- Linden
- Lubiana
- Luzerne
- Magister
- Mettler Toledo
- MIJAR
- Monolith
- Nino Cucino
- Ohaus
- Ove
- Paderno
- Pasabahce
- Porland
- Potis
- RATIONAL
- Rilling - Krosno Metal
- RM Gastro
- Robot Coupe
- robot-coupe
- Roller Grill
- RONA
- Samsung
- Sanelli
- Santos
- Silanos
- Sirman
- SMEG
- STALGAST
- Stockel
- Sunnex
- Thermo Future Box
- Tramontina
- Tribeca
- Ultra Power systemy półkowe
- UNOX
- Victor
- Victorinox
- Winterhalter
- ZWSOFT
- OUTLET
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0 złCena uwzględnia rabaty
-
Szafy Chłodnicze do Sezonowania Mięsa dla Gastronomii
Liczba produktów: 1Szafy chłodnicze do sezonowania mięsa w Centrum Horeca to specjalistyczne urządzenia RM Gastro, Bolarus i Fagor dla gastronomii. Idealne do dojrzewania wołowiny i innych mięs w restauracjach i hotelach – zapewniają wyjątkowy smak i kruchość. Precyzyjne i higieniczne. Sprawdź naszą ofertę i podnieś jakość swoich dań!
Kategorie
Filtruj
Podkategoria szaf chłodniczych do sezonowania mięsa w Centrum Horeca to oferta profesjonalnych urządzeń od marek RM Gastro, Bolarus i Fagor. Te specjalistyczne szafy, zwane też szafami do dojrzewania mięsa, umożliwiają kontrolowane sezonowanie wołowiny i innych mięs w restauracjach, hotelach i cateringu. RM Gastro oferuje solidność i funkcjonalność, Bolarus wyróżnia się precyzyjnym chłodzeniem, a Fagor łączy nowoczesny design z wydajnością – wkrótce dostępne w naszym sklepie.
Szafy do sezonowania mięsa utrzymują stałą temperaturę (np. 0-4°C) i wilgotność, tworząc idealne warunki do dojrzewania, co podkreśla smak, aromat i kruchość mięsa – kluczowe dla steków premium. Wyposażone w systemy wentylacji i sterylizacji, spełniają normy higieniczne HoReCa, zapewniając bezpieczeństwo i jakość. W Centrum Horeca stawiamy na sprzęt, który podnosi standardy kulinarne – od małych lokali po ekskluzywne restauracje. Jeśli szukasz innych urządzeń chłodniczych, sprawdź Szafy chłodnicze lub wróć do kategorii Chłodnictwo gastronomiczne. Wyposaż swoją kuchnię w szafy RM Gastro, Bolarus i Fagor i zaoferuj klientom mięso najwyższej klasy!